Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Behandelingen

De verschillende behandelingen

Naast de voetreflex behandeling, doe ik ook verscheidene andere behandelingen.
Meer informatie over een van deze behandelingen vind u hieronder.

 

Metamorfosemassage

Metamorfose massage is een zachte niet-directieve behandeling- die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Het gaat bij metamorfose massage om energie in beweging te brengen.

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een massagetechniek waar een verstoorde lymfedrainage met de handen gestimuleerd wordt op de reflexzones op de voet. Opgehoopt vocht wordt daardoor verspreid en afgevoerd waardoor zwellingen – in hoofd, armen, borst- en buikgebied en benen worden afgevoerd.

Voetreflextherapie tijdens de zwangerschap

Voetreflextherapie kan in de zwangerschap veilig en probleemloos worden toegepast. Voetreflextherapie is een geheel veilige aanvulling op de reguliere geneeskunde bij vrijwel alle aan zwangerschap gerelateerde klachten zoals zwangerschapsmisselijkheid, obstipatie, vermoeidheid en stress.

Covid-19

Het hervinden van je energie, vitaliteit en gezondheid staan centraal bij de rehabilitatie in de natuurgeneeskundige behandeling die erop gericht is het lichaamseigen immuunsysteem opnieuw te versterken.

Voetreflextherapie en depressie/burn-out

Bent u al langere tijd moe ? Lukt het u niet meer uzelf bij elkaar te rapen om te kunnen voldoen aan de toch al weinige bezigheden die u zichzelf nog kunt stellen? Zou u het liefst de gehele dag slapen. Ziet u het eigenlijk niet meer zitten? Klik op het plaatje voor meer informatie.

Baby- en peuterreflexologie

Heeft u kindje last van darmkrampjes, obstipatie, slecht slapen of exceem? Deze behandeling voor peuters zou goed kunnen helpen.

Webdesign door PC Den Helder © 2019