Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Over Mij

Wie is Jeanne Hanegraaf

Wie is Jeanne Hanegraaf

Voetreflextherapeut

Jeanne Hanegraaf is gediplomeerd Voetreflextherapeut.
Zolang zij zich kan herinneren masseerde zij mensen hun voeten. Eerst vooral in haar directe omgeving. Tijdens die massages had zij de ervaring dat er energetisch veel gebeurde. “Het was alsof ik bepaalde patronen in lichamen los kon masseren en heel dichtbij de kern van een mens kon komen”.

Tot 2004 was zij bezig op diverse terreinen. Zij was beeldend docent tekenen/schilderen, zij was jaren projectcoördinator bij een gehandicaptenproject in Kenia waar zij 4 jaar woonde. Ook was zij werkzaam als beeldend kunstenaar en had diverse exposities in Nederland.

In 2005 besloot zij daadwerkelijk therapeutisch met voeten te gaan werken. Van 2005 tot 2007 heeft zij de opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd bij de School voor Voetreflexologie in Alkmaar. Sinds zij werkzaam is als therapeut heeft zij zich diverse andere voetreflexmethoden eigen gemaakt en heeft zij steeds beter naar voeten ‘leren luisteren’.  Zij volgde Medische basiskennis op HBO  niveau waardoor zij de klassieke medische kennis kan integreren in haar therapie.

Jeanne Hanegraaf heeft haar praktijk in het Helders Ondernemings Centrum aan de Marsdiepstraat 621. Ze is ingeschreven bij de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT), de Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten (NVVT) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, (RBCZ) waardoor de behandelingen afhankelijk van uw verzekering vergoed kunnen worden.

Webdesign door PC Den Helder © 2019