Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Voetreflextherapie en zwangerschap

Voetreflextherapie heeft voor veel zwangere vrouwen een positieve bijdrage op de zwangerschap

Voetreflextherapie tijdens de zwangerschap

Voor bijna alle vrouwen is de zwangerschap een bijzondere periode.  Het is een tijd waarin veel lichamelijke, psychische en emotionele veranderingen plaatsvinden.  Soms brengt de zwangerschap echter ook ongemakken met zich mee. Omdat veel behandelingen en medicijnen niet wenselijk zijn in deze periode moet men vaak de ongemakken voor lief nemen tot na de bevalling. Gelukkig gaan de meeste klachten vanzelf over, maar ze kunnen zo de zwangerschap wel zwaarder maken.

Gelukkig kan voetreflextherapie in de zwangerschap veilig en probleemloos worden toegepast. Voetreflextherapie is een geheel veilige aanvulling op de reguliere geneeskunde  bij vrijwel  alle aan zwangerschap gerelateerde klachten zoals zwangerschapsmisselijkheid, obstipatie, vermoeidheid en stress.

Jeanne Hanegraaf van ‘Voetreflexpraktijk Den Helder’  heeft zich verdiept in voetreflextherapie in de zwangerschap. Zij heeft intussen al vele zwangere vrouwen mogen begeleiden met deze natuurlijke therapie. Voetreflextherapie heeft voor veel zwangere vrouwen een goed effect op de problemen in de zwangerschap gehad.

Voetreflextherapie wordt vergoed bij de meeste aanvullende verzekeringen, mits u een aanvullend pakket heeft bij uw verzekering.

Webdesign door PC Den Helder © 2019