Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Metamorfosemassage

Energie wordt in beweging gebracht door strijkingen over het reflexgebied

Prachtige vlinder op een viool

Metamorfosemassage

Metamorfose massage is een zachte niet-directieve behandeling- die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Het gaat bij metamorfose massage om energie in beweging te brengen.

Deze methode gaat ervan uit dat problemen, blokkades en ziekten hun oorsprong vinden op drie niveaus, te weten de periode voor de geboorte, de periode in de baarmoeder en de periode van het leven na de geboorte. We zien die perioden niet als iets wat voorbij is maar als iets dat een wezenlijk deel is van wie we nu zijn. Ervaringen- in deze perioden opgedaan- vormen de basis van wie wij zijn.

De reflexlijn van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd weerspiegelt deze periode. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van deze lijn.

Door met aandacht- zonder oordeel en verwachtingen-deze gebieden te behandelen kan de geblokkeerde levenskracht vrijkomen.

Metamorfosemassage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten maar werkt op de mens als geheel en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht, aan de innerlijke intelligentie. Oude blokkades – oude gedachtepatronen, emoties en opvattingen – kunnen in beweging komen en verdwijnen.

 

De altijd aanwezige levensenergie wordt vrijgemaakt en zorgt voor groei en verandering van binnenuit, waardoor onbewuste negatieve processen een steeds minder prominente rol kunnen gaan spelen.

Een behandeling kan altijd gegeven worden. Tijdens voetreflextherapie zal ik je soms deze behandeling adviseren. Dit omdat ik vaak een doorbraak in het genezingsproces zie na deze behandeling.

Een metamorfosebehandeling wordt als zeer ontspannen ervaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie:

  • Voor volwassenen die het gevoel hebben niet verder te komen en/of ergens tegenaan zitten te hikken kan de Metamorfose massage hun in hun ontwikkeling helpen.
  • Mensen die net een schokkende ervaring achter de rug hebben (bijv. rouw, scheiding, ziekte)
  • Voor hoog sensitieve kinderen, kinderen met ADHD, PDDNOS etc.
  • Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de prettige ervaring van deze massage.
Webdesign door PC Den Helder © 2019