Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Voetreflextherapie en depressie/burn-out

Voetreflextherapie en depressie/burn-out

Bent u al langere tijd moe ? Lukt het u niet meer uzelf bij elkaar te rapen om te kunnen voldoen aan de toch al weinige bezigheden die u zichzelf nog kunt stellen?   Zou u het liefst de gehele dag slapen. Ziet u het eigenlijk niet meer zitten?

shutterstock_121997998q

Dit  zijn klachten die er behoorlijk inhakken en het leven tot iets loodzwaars maken.  Vaak voelt u uzelf nog schuldig ook. Want u heeft vast  een leuke man of leuke vrouw, leuke kinderen, een mooi huis, een fijne baan en ook financieel zit het niet tegen.

Toch bent u niet meer in staat hiervan te  genieten. Jeanne Hanegraaf weet waarover zij praat. Van 2007 tot 2014 overkwam het haarzelf.   Zij heeft gelukkig kunnen ervaren wat essentieel is voor een positief herstel. Via voetreflextherapie kan zij u helpen ‘ uw levenslijntje’ te hervinden. Langzaam het plezier van het leven weer ontdekken in plaats van leren volhouden te leven. In de praktijk ziet zij hoe door de begeleiding van haar therapie iemand weer sterker wordt en heel langzaam onder haar coaching het plezier van het leven weer op kan pakken. Vaak kan men daarna gemakkelijker keuzes maken in het verdere  beloop van herstel zoals bijvoorbeeld psychotherapie en/of goede medicatie.

Omdat het voor iedereen de bedoeling is om van het leven te genieten.

Webdesign door PC Den Helder © 2019