Voetreflexpraktijk Den Helder

Mobiel: 06-23181976

Thaise Voetmassage

De Thaise voetmassage is onderdeel van de Thaise Traditionele Massage

Thaise voetmassage: een totale ontspanning

Thaise voetmassage

De Thaise voetmassage is onderdeel van de Thaise Traditionele Massage. Deze massage is een eenvoudige, maar zeer effectieve therapievorm die gebaseerd is op o.a. de voetreflexologie. Omdat in de voet het gehele lichaam weerspiegeld wordt is deze massage even volledig als een gehele lichaamsmassage.

Tijdens de voetmassage gebruik ik mijn handen, vingers, duimmuis, knokkels en het Thaise stokje de ‘nuat’. De massage is zeer ontspannend met vloeiende dynamische bewegingen. Voor de persoon die de massage ontvangt lijkt het alsof de tijd stil staat.

Er zijn veel verschillende niveaus van massage, van puur lichamelijk en mechanisch tot diep gevoelsmatig en energetisch die in deze massage aan bod komen.

Door ook de benen te behandelen verbetert de bloedsomloop in de onderbenen. Omdat de voeten het verst van het hoofd af zitten wordt de energie naar beneden getrokken. Vooral voor mensen die veel ‘in hun hoofd zitten’ haalt deze methode u letterlijk ‘uit het hoofd’.
Juist daardoor is deze therapievorm zeer effectief bij slaapproblemen, stress, overspannenheid en burnout, maar ook voor mensen met doorbloedingsproblemen of gevoelsstoornissen in de voeten en/of onderbenen. De Thaise voetmassage is heerlijk ontspannend.

Kom eens langs en ervaar het gewoon!

Webdesign door PC Den Helder © 2019